ÇEŞİT

Butik Otel

ZORLUK

YAŞ SINIRI

0-3 Yaş

İNDİRİM

1200 1050

Zeytin Perisi Evleri

Zeytin Perisi Pansiyon ve Otantik Köy Deneyimi ile Ege'de, dağlar arasındaki Yusuflu köyünde rüya gibi bir köy evini günlük ya da haftalık olarak olarak kiralayıp, sevdiklerinizle doğal yaşamın tadını çıkarabilirsiniz.

Evimizin, köyümüzün, yöremizin ürünlerinden, toprağın bereketiyle bize sunduğu, büyük oranda organik olan ürünlerle hazırladığımız zengin köy kahvaltımızı kaçırmayın.

Zeytin Perisi Evleri; İzmir’in Bayındır ilçesine sadece 5 km uzaklıkta, zeytinlikler içinden geçerek ulaşılan şirin dağ köyü Yusuflu ’da yer almaktadır.

Zeytin Perisi Evleri Yusuflu köyü içerisinde 24 kişilik kapasitesi ile 4 ayrı ev, kapalı havuz ve kafesi ile hizmet vermektedir.

Evlerimizin dağılımları aşağıdaki gibi olup belirttiğiniz tarihlerde tüm kapasitemiz ile sizleri ağırlamak isteriz:

Loft Ev: 3 PAX - Çift Kişilik Yatak + Sedir + 1 Tuvalet

İncirli Ev: 4 PAX - Çift Kişilik İki Yatak Odası + 2 Tuvalet

Bahçeli Ev: 9 PAX - isteğe göre değiştirilebilir. - Alt Kat (2 Oda): 3 Tek Kişilik Yatak + 1 Çift Kişilik Yatak + 1 Tuvalet - Üst Kat (2 Oda): 1 Çift Kişilik Yatak + 2 Tek Kişilik Yatak + 1 Tuvalet

Kırlangıç Ev: 8 PAX - Diğer evlere 5 dakikalık yürüme mesafesinde Kırlangıç Alt: İki Oda - 4 Tek Kişilik Yatak + 1 Tuvalet Kırlangıç Üst: İki Oda - 2 Tek Kişilik + 1 Çift Kişilik Yatak + 1 Tuvalet

Dahil Hizmetler

Kahvaltı

Wi Fi

Klima

Hariç Hizmetler

Öğle ve akşam yemekleri

Yemeklerde alınacak tüm içecekler

Konum

    REZERVASYON FORMU